وبلاگ درآمد برتر

کسب درآمد از آموزش ، کسب درآمد از فروش فایل ، کسب درآمد از اینترنت

وبلاگ درآمد برتر

کسب درآمد از آموزش ، کسب درآمد از فروش فایل ، کسب درآمد از اینترنت

  • ۰
  • ۰

کسب درآمد از آموزش نویسندگی

خیلی از افراد در روز به نویسندگی مشغول هستند، نویسندگی در مکان ها و محیط های مختلف. به عنوان یک شخص در محل کار خود نامه ای را برای مافوق خودش می نویسد یا شخص دیگری مطالبی را در یک محیط مجازی به نگارش در می آورد.

باید بدانیم که نوشتن هم اصولی دارد و با توجه به اهدافی که داریم باید آن اصول را فرا بگیریم. مثلا اگر می خواهیم شکایت نامه ای بنویسیم و احقاق حق کنیم باید با اصول نوشتن این چنین نامه هایی آشنا باشیم.

اکثر افراد جامعه از دانستن این اصول غافل هستند و از تاثیرات مهم نویسندگی بر زندگی اشان بی خبر!

بنابراین این یک فرصت مناسب جهت کسب درآمد می باشد. یعنی افرادی که تخصص در نویسندگی دارند می توانند با برگزاری شیوه های مختلف آموزشی به کسب درآمد بپردازند. در این مطلب از سایت درآمد برتر شما می آموزید که چطور در راه کسب درآمد از آموزش مهارت نویسندگی قدم بردارید. پس تا انتهای این مطلب با ما همراه باشید.

 

 

چرا باید به آموزش دادن نویسندگی ترغیب شویم؟

نویسندگی در موارد بسیاری کاربرد دارد. مثلا افراد می توانند خاطرات زندگی اشان را با کمی چاشنی تخیل به نگارش در بیاورند و آن را تبدیل به کتاب کنند و از فروش آن به درآمد برسند. یا داستانی را نوشته و آن را به فیلمنامه تبدیل کنند.

موارد مختلفی وجود دارد که باعث می شود افراد علاقه مند به یادگیری نویسندگی فکر کنند و به آن جذب شوند.

بنابراین اگر شما به آموزش نویسندگی علاقه مند هستید می توانید به راحتی از آن کسب درآمد کنید چرا که افراد علاقه مند به یادگیری نویسندگی کم نیستند.

 

 

آموزش نویسندگی در بستر اینترنت یا به صورت حضوری؟

اجازه دهید تجربه شخصی خودم را در مورد آموزش مجازی نویسندگی خدمت شما عرض کنم.

اوایل شیوع کرونا بود که در دوره ای ثبت نام کردم که مرتبط با آموزش نمایش نویسی بود. در اولین جلسه به وضوح دیدم که علاقه مندان به حوزه نویسندگی کم نیستند حتی اگر آموزش به صورت مجازی باشد.

شما اگر قصد آموزش در مهارت نویسندگی دارید و به کسب درآمد از آن فکر می کنید، می توانید هم آموزش مجازی داشته باشید و هم آموزش حضوری.

به دلایل مختلف آموزش به صورت اینترنتی می تواند بهتر باشد، به این دلیل که شما محدودیت مکانی ندارید و در نتیجه می توانید جذب شاگرد بیشتری داشته باشید.

یکی از خوبی های آموزش حضوری هم می تواند این باشد که گفتگوی دو طرفه و چهره به چهره میسرتر می شود. بدون شک زمانی که به آموزش مطلبی می پردازید، اگر آن را با بحث های دو طرفه به چالش بکشانید می توانید انتقال مفهوم بهتر داشته باشید و سوالات شاگردانتان را نیز به این شیوه به بهترین شکل پاسخ دهید.

بنابراین هر دو شیوه آموزشی خوبی ها و بدی های خودشان را دارند. پیشنهاد ما به شما استفاده کردن از هر دو شیوه آموزشی می باشد.

 

 

قدم اول برای شروع آموزش نویسندگی چیست؟

بعد از اینکه عزم و اراده جدی در خود دیدید، باید مطالب آموزشی خود را تهیه کنید. این مطالب آموزشی می تواند در قالب یک جزوه PDF باشد یا تهیه یک ویدئو و بیان توضیحات لازم در آن.

نکات مهمی که در مطالب آموزشی خود باید توجه کنید این است که حتما و حتما سرفصل های آموزشی خودتان را تعیین کنید. چرا که تعیین سر فصل های آموزشی می تواند یک پله مناسب جهت جذب مخاطب به شما بشود. پس روی این مساله به اندازه کافی دقت داشته باشید.

پس از اینکه سرفصل های آموزشی و مطالب آموزشی خود را تهیه کردید، باید به جذب مشتری اقدام کنید.

شما می توانید به شیوه های مختلف این کار را انجام دهید. که در این مطلب تنها به تعدادی از این روش ها پرداخته خواهد شد.

 

تبلیغات

اولین چیزی که در هر کسب و کاری به ذهن میرسد، تبلیغات می باشد. شما برای آن که بتوانید اولین درآمد خود را از آموزش مهارتتان به دست آورید، لازم است تبلیغات انجام دهید. چنانچه قصد پرداخت هزینه برای تبلیغاتتان را ندارید می توانید در سایت های نیازمندی تدریس به تبلیغ خودتان بپردازید.

اگر قصد هزینه کردن برای تبلیغات دارید می توانید از بستری که در محیط اینستاگرام وجود دارد بهره مند شوید. شما می توانید با ایجاد یک پوستر مناسب و یا بیان بخشی از مطالب آموزشیتان و کمک گرفتن از افرادی که فالورهای زیادی در اینستاگرام دارند می توانید به تبلیغات برای آموزش مهارتتان بپردازید.

 

سایت های آموزشی

یک سری سایت ها وجود دارند که می توانید مطالب آموزشی خودتان را در آن ها قرار دهید. مثلا سایت های فایل ناب و درآمد برتر. این سایت ها که قابلیت همکاری در فروش فایل دارند، این امکان را برای شما فراهم می کنند که بدون هیچ هزینه اولیه ای، فایل ها و آموزش های خودتان را برای فروش ثبت کنید.

شما می توایند با استفاده از این راه علاقه مندان به هنرتان را پیدا کرده و آن ها را به سمت خود جذب کنید.

 

استفاده از آپارات

اگر محتوای ویدئویی برای تبلیغاتتان تهیه کرده اید می توانید در سایت هایی مانند آپارات و نماشا آن را منتشر کنید. آپارات یکی از سایت ها پر بازدید ایرانی می باشد که می تواند این بستر را برای شما فراهم کند تا شناخته شوید و افراد به سمت شما جذب شوند و به کسب درآمد بپردازید.

 

 

چگونه می توانم به درآمد بیشتر از طریق آموزش نویسندگی برسم؟

نویسندگی شاخه های مختلف دارد، مثلا نمایش نویسی، فیلمنامه نویسی، رمان نویسی و...

شما می توانید برای هر کدام از این شاخه ها دوره های آموزشی مختلف برگزار کنید. منظور این است در یک دوره آموزشی نویسندگی، تمام مطالب مربوط به شاخه های نویسندگی را آموزش ندهید. مثلا اگر دوره آموزشی نمایش نویسی برگزار می کنید، فقط به آموزش مطالب مرتبط با نمایش نویسی بپردازید.

دسته بندی شاخه های نویسندگی و برگزاری دوره های آموزشی برای هر دسته، می تواند شما را به درآمد بیشتر برساند.

و قاعدتا هر چه بیشتر بر روی تکنیک های جذب مشتری تمرکز کنید، بیشتر می توانید به درآمد برسید.

البته مداومت و صبور بودن اهمیت فوق العاده ای باید برای شما در مسیر کسب درآمد از آموزش تان داشته باشد.

 

 

فوت و فن های کسب درآمد از آموزش

در این مطلب، سعی شد تا بخشی از راه های کسب درآمد از آموزش نویسندگی بیان شود. اما بدانید که همه تکنیک ها محدود به همین چند شیوه نمی شود.

برای اینکه در مسیرتان موفق باشید و به درآمد ایده آلتان برسید لازم است تا دست پر باشید و با اطلاعات کامل وارد این کار شوید.

ما برای شما یک پیشنهاد ویژه داریم که با استفاده از آن می توانید تمام فوت و فن های کسب درآمد از آموزش را فرا بگیرید.

پیشنهاد ما به شما، شرکت در دوره تبدیل دانش به ثروت می باشد.

شما در این دوره می آموزید که چگونه از آموزش مهارتتان به دیگران به کسب درآمد بپردازید و حتی آن را افزایش دهید. لذا شرکت در این دوره اکیدا توصیه می شود و اگر در عزم خود جدی هستید این پیشنهاد ویژه را رد نکنید.

  • ۰۰/۱۰/۰۶
  • محمد غفوری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی