طراحی سایت برای فروش دوره آموزشی
طراحی سایت با اهداف خاصی صورت می گیرد و به دسته های مختلف تقسیم می شود. عمده سایت های اینترنتی برای تفریح و خوش گذرانی و گذراندن وقت در اینترنت طراحی نشده بلکه اهداف بزرگتری را طراحان سایت در سر می پرورانند.
احتمالا همگی شما اسم دیجیتال مارکتینگ یا کسب و کار اینترنتی را شنیده اید و اطلاعات کم یا زیادی در مورد آن ها دارید، امروزه بازار کسب و کارهای اینترنتی بسیار داغ شده است و افراد بسیاری از این راه به درآمدهای میلیاردی رسیده اند که حتما شما هم تعدادی از آن ها را می شناسید.
زمانی که از دیجیتال مارکتینگ صحبت می کنیم، منظورمان هر کسب و کاری می باشد که بتوان از طریق اینترنت از آن پول کسب کرد. زمینه های مختلفی برای کسب درآمد از اینترنت وجود دارد، مانند طراحی سایت، آموزش آنلاین، فروش محصولات و...
یکی از مواردی که می توان از طراحی سایت برای کسب درآمد استفاده کرد، طراحی سایت فروش دوره می باشد.
در این مطلب از سایت درآمد برتر، قصد داریم تا به بررسی موضوع فوق بپردازیم و مزیت ها و معایب آن را به طور خلاصه با شما مطرح کنیم.
منظور از فروش دوره چیست؟
زمانی که از فروش دوره صحبت می کنیم در حقیقت به یک مفهوم بزرگتر و گسترده تر اشاره می کنیم. مفهومی به نام همکاری در فروش فایل. سیستم همکاری در فروش فایل، به سیستمی اشاره دارد که اشخاص می توانند بعضی از محصولات خود را که برایشان راکد شده اما برای سایر افراد مناسب به نظر می رسد، به فروش برسانند.
از سیستم همکاری در فروش فایل بیشتر برای فایل های آموزشی استفاده می شود. سیستم همکاری در فروش، برای کلیه محصولات تعریف می شود. به طور مثال سیستم همکاری در فروش سایت دیجی کالا.
اگر بخواهیم به طور کلی در ارتباط با این سیستم صحبت کنیم باید گفت که، سیستم همکاری در فروش فایل یکی از بهترین راه های کسب درآمد از اینترنت محسوب می شود که میزان درآمد شما ارتباط مستقیم با میزان فعالیت شما دارد. هر چه تلاش بیشتری داشته باشید، درآمد بیشتری کسب خواهید کرد.
به منظور کسب اطلاعات بیشتر مطلب روش های کسب درآمد از فروش فایل را مطالعه داشته باشید.
طراحی سایت فروش دوره
پس از اینکه با مفهوم واقعی فروش دوره آشنا شدید، به موضوع طراحی سایت فروش دوره خواهیم پرداخت. هدف از این بخش در حقیقت بیان ویژگی ها و الزامات برای یک سایت همکاری در فروش فایل می باشد. شما به دو شیوه می توانید طراحی سایت را داشته باشید، به صورت شخصی سایت را ایجاد کنید و یا از سایت ها آماده استفاده کنید، که در این بخش به بررسی طراحی سایت شخصی برای فروش دوره خواهیم پرداخت.
برای آن که بتوانید سایت شخصی خود را ایجاد کنید و از مزایای آن استفاده کنید، لازم است چند کار مهم انجام دهید، مثلا در ابتدا لازم است شما یک هاست و یک دامین و در نهایت سیستم مدیریت محتوا تهیه کنید. سیستم های مدیریت محتوای آماده ای مانند وردپرس وجود دارد که می توان از آن استفاده کرد و یا اگر قصد دارید سیستم مدیریت محتوای به دلخواه خود را داشته باشید، می توانید خودتان با استفاده از زبان php به کد نویسی پرداخته و سایت کاملا شخصی را برای خود ایجاد کنید. توجه داشته باشید که باید امنیت سایت را هم فراهم کنید تا از ورود افراد ناشناس به سایت جلوگیری کنید.
پس از آنکه اقدامات اولیه را ایجاد کردید، باید یک سری از الزامات را به منظور فروش دوره فراهم کنید، به طور مثال باید یک فروشگاه ایجاد کنید، یک فروشگاه برای فروش محصولات خودتان. هم چنین به کاربرانی که قصد دارند از سایت شما برای فروش محصولاتشان استفاده کنند، اجازه دهید که فروشگاه خودشان را راه اندازی کنند تا به فروش بپردازند. علاوه بر موارد بالا لازم است تا موارد دیگری را هم در سایت خود ایجاد کنید که در ادامه به بررسی برخی از آن ها می پردازیم.
ویژگی ها و اطلاعات محصول را به خوبی بنویسید
یک صفحه محصول خوب، شامل توضیحات کاملی از محصول است. مشتری هنگام مراجعه به صفحۀ هر محصول شما باید به همۀ سوالاتش پاسخ داده شود. چون در فضای آنلاین، فروشندهای برای توضیح حضوری وجود ندارد. با توضیحات کامل از محصول باید مشتری را بدون هیچ ابهامی نسبت به خرید مطمئن کنید.
اگر محصولات خوراکی میفروشید، اطلاعات کافی دربارۀ نوع تهیه محصول، مواد تشکیل دهندۀ آن، تاریخ دقیق تولید و انقضای آن در سایت بیاورید. پیشنهاد میکنیم برای جذابیت بیشتر، توضیحاتی در مورد خواص هر محصول هم بیاورید. یا اینکه برای محصولات آرایشی و بهداشتی توضیحاتی در قالب ویژگیها و کاربردهای آن اضافه کنید.
امکان مقایسه محصول
زمانی که اقدام به طراحی سایت برای فروش دوره می کنید، لازم است تا آپشن های مختلفی را تعریف بکنید. به طور مثال وقتی محصولی تعریف می شود، بهتر است تا شرایطی فراهم شود که این محصول با محصولات مشابه مقایسه شود تا اشخاص خریدار با یک دید باز به خرید محصول بخرند.
نقد و بررسی محصولات
بهتر است برای هر محصولی که در فروشگاه ثبت می شود، یک قسمت برای نقد و بررسی محصول تعریف شود تا افراد دیگری که برای خرید این محصول اقدام می کنند، بتوانند نکات مثبت و منفی که خریداران قبلی راجع به آن صحبت کرده اند را بدانند و با خیال راحتتر نسبت به خرید آن اقدام کنند. هم چنین بهتر است به محصولات رتبه داده شود تا افراد بتوانند بهتر تصمیم بگیرند.
سیستم نظردهی وجود داشته باشد
حتما برایتان پیش آمده که قبل از خرید یک محصول، در مورد آن از دیگران پرس و جو کنید. نظر مثبت یک دوست یا شخصی دیگر، شما را مصمم به خرید محصول میکند و در مقابل نظر منفی او، شما را از خرید منصرف میکند. این موضوع که نظر دیگران روی تصمیم خرید ما تاثیرگذاری بالایی دارد، در مورد خرید اینترنتی هم وجود دارد.
اگر خودتان تجربۀ خرید اینترنتی داشته باشید، قطعا متوجه قدرت و اهمیت بخش نظرات مشتری یا کاربر هستید. حتی گاهی بیش از اینکه مطالب مربوط به محصول را بخوانید، به سراغ بخش نظرات و دیدگاهها میروید. در نهایت، با ارزیابی همۀ نظرات، یک تصمیم میگیرید.
شما نیز حتما بخش نظرات را به سایت فروشگاهی خود اضافه کنید، که به کاربران اجازه دهید، در مورد کیفیت و قابلیتهای محصولات شما با یکدیگر تبادل نظر داشته باشند. البته این را هم اضافه کنیم که نیازی به فیلتر کردن نظرات منفی کاربران نیست.
صفحه درباره ما داشته باشید
شما می توانید با چند سطر راجع به خودتان، هدفتان و کارتان توضیحاتی ارائه بدهید که افراد پس از اینکه از سایت شما بازدید داشتند بتوانند به شما اعتماد کنند. صفحه درباره ما یکی از صفحات ضروری در هر وبسایت فروشگاهی می باشد چون کاربران گاهی اوقات مشتاق می شوند راجع به شما بیشتر بدانند. هم چنین در این صفحات باید مطالبی بنویسید که شخص بتواند در نهایت به پاسخ این سوالات برسد که آیا این فروشگاه مطمعن هست؟ چه چیزی این فروشگاه را از دیگر فروشگاه ها متمایز کرده است؟
در این صفحه از سایت، شما باید به طرز صمیمانه و خلاقانهای دربارۀ چگونگی شروع به کارتان، تاریخچه فروشگاه یا داستان برندتان صحبت کنید. همچنین به وظایف، اهداف و چشم اندازهایتان اشاره کنید. این توضیحات باید به قدری شیوا و دوستانه باشند که بازدیدکنندگان با اعتماد کامل، به مشتری شما تبدیل شوند.
کلام آخر
در این مطلب از سایت درآمد برتر قصد داشتیم تا به طور خلاصه و مفید به بیان نکاتی راجع به اهمیت طراحی سایت، طراحی سایت برای فروش دوره و ویژگی هایی که یک سایت فروشگاهی باید داشته باشد، پرداختیم. در نهایت امیدواریم این مطلب مورد پسند شما واقع شده باشد و از مطالب دیگری که در این زمینه منتشر شده است دیدن فرمائید.
- ۰۰/۱۱/۰۹